Callcenter

We gaan nog een stap verder in onze dienstverlening en leveren u klanten aan, rechtstreeks in uw agenda of die van uw verkopers.

SharkMedia werkt met getrainde telefonisten die de aangebrachte leads omzetten in afspraken met klanten. Lees hier meer!

Een callcenter, wat zijn de voordelen?

Om nog meer zorgen bij u weg te nemen en u meer tijd te geven om te focussen op uw prioriteiten, nemen wij zelf contact op met de gegenereerde leads. Op een overzichtelijke manier wordt alles bijgehouden in een CRM, waarbij elk contactmoment in detail wordt opgeslagen. Onze telefonisten hanteren een uitvoerig, door ons uitgewerkt script en bespreken de interesses van uw mogelijke klanten. Deze getrainde personen maken een afspraak met deze klanten en zetten deze rechtstreeks in de agenda van uw bedrijf. Het enige wat u of uw verkopers moeten doen is hier aanwezig zijn en de geïnteresseerde klant definitief over de streep trekken.

Callcenter

Ervaren telefonisten, bewezen script

We werken met een script dat werkt en met getrainde telefonisten. zij nemen contact op, indien nodig meermaals om te peilen naar interesse. Door overzichtelijk en doordacht te werk te gaan wordt er niets over het hoofd gezien en ziet u de afspraken binnenkomen. Interesse in hoe het dan verder moet? Bekijk zeker onze mogelijkheden voor sales support.

Ons callcenter plaatst elke verrichte activiteit, per klant in een overzichtelijk Customer Relationship Management-systeem. Zo kunt u zien waar elke potentiële klant zich bevindt in het verkoopproces, en worden fouten vermeden. U krijgt toegang tot dit systeem, maar door uw agenda te linken met het callcenter komen de afspraken rechtsreeks bij u terecht.

 

Callcenter

Overzichtelijk CRM

Neem contact op met ons!

Nieuwsgierig naar wat SharkMedia u kan bieden wat betreft leadgeneratie, sales support of een callcenter? Twijfel dan niet om vrijblijvende info aan te vragen over al onze mogelijkheden.

SharkMedia is er op gericht om zoveel mogelijk zorgen weg te nemen bij onze klanten, zodat zij zich kunnen focussen op hun prioriteiten. Een callcenter, in combinatie met goede en exclusieve leadgeneratie is zeer waardevol in dit proces. Bekijk zeker ook onze andere diensten zaols het bouwen van een sterke website. Lees meer over wie we zijn en blijf op de hoogte van de nieuwste trends in online marketing via onze blog.