LEADGENERATIE

Wat doen we nu precies?
En belangrijker, waarom is dit relevant voor u?

Waarom SharkMedia?

Wat maakt onze diensten nu juist zo sterk als het gaat om uw bedrijf zo goed mogelijk te helpen?

We schreven eerder al een artikel over wat leadgeneratie nu precies inhoudt.

WAT GAAT ER VAAK FOUT BIJ LEADGENERATIE?

Zo goed als alle leads die via de traditionele ‘leadgeneratoren’ worden geleverd, zijn niet exclusief. Zo komt dezelfde potentiële klant vaak bij drie (of meer) partijen terecht. Het logische gevolg is een niet vol te houden prijsconcurrentie waar uiteindelijk niemand beter van wordt. Daarom zijn wij trots om te vermelden dat al onze verkregen leads exclusief naar één partij gaan. Zo is er dus geen sprake van de hiervoor vermelde ‘leeuwenkooi’!

Op deze manier wordt het generatieproces een stuk effectiever, wat alleen maar voordelen inhoudt voor u en uw bedrijf!

Een mogelijke service die wij graag aanbieden gaat verder dan simpelweg leads genereren. Wij gaan dan aan de slag met het klantenbestand om zo over te blijven met effectief geïnteresseerde klanten. Wij kunnen zelfs afspraken in uw kalender inplannen waardoor u belangrijke tijd wint. Bij Sharkmedia zijn we van mening dat ondernemers zich het beste bezighouden met hun kernactiviteit, op deze manier nemen wij de zorgen uit uw handen!

GEKWALIFICEERDE LEADS: WAT ÉN WAAROM?

Wat zijn onze sterktes?

Op basis van deze vier kenmerken kunnen wij uw project volledig tot een goed einde brengen. Door onze gevarieerde skills weten we hoe we van start moeten gaan en onze aanpak specifiek richten op wat u wilt.

Website maken

ONDERZOEK

Door onze grondige marktkennis en ervaring met online marketing hebben we de nodige expertise opgebouwd. We kunnen dan ook slim aan de slag, wat alleen maar voordelen met zich meebrengt, het hele project lang. De leadgeneratie gebeurt dan ook zo efficiënt mogelijk.

Website maken

PLANNING

Een goede voorbereiding is vaak het halve werk. Daarom zorgen wij aan het begin van elk project voor een duidelijk plan van actie, met doordacht geplande deadlines en controlemomenten. Zo weet u precies wat u kan verwachten en staat u niet voor verrassingen. Leadgeneratie is een proces wat continue evolueert en wordt verbeterd.

EXTRA VERKOOP

Door meer geïnteresseerde klanten aan te trekken en deze met u in contact te brengen, krijgt uw verkoop een stevige boost. Wij zorgen ervoor dat deze klanten snel én makkelijk bij u terechtkomen door relevante en onderbouwde leadgeneratie.

Website maken

MONITORING

Wij staan continu klaar om kleine aanpassingen te maken zodat uw project het best mogelijke resultaat boekt. De doordachte planning zorgt ervoor dat we gaan kansen missen en dat eventuele verbeteringen meteen kunnen worden toegepast.

Nog wensen ?

We kunnen nog meer zorgen uit uw handen nemen

Hierboven spraken we al over gekwalificeerde leads. Dit ideale concept wordt perfect uitgevoerd door een callcenter waarbij onze telefonisten uw leads bereiken. Zo blijven we enkel over met klanten die écht geïnteresseerd zijn. Onze telefonisten plannen dan een afspraak in en zetten deze in de agenda’s van uw verkopers. Behalve hier aanwezig te zijn hoeft u zich dus geen zorgen te maken om de toestroom van nieuwe klanten. U heeft zo meer tijd om uw expertise toe te passen op het gebied waar deze het beste tot uiting komt, terwijl wij dit ook doen!