Sales support

Hoe kunnen we u verder helpen, nadat we een potentiële klant hebben aangeleverd?
Ondersteuning op een duidelijke manier, met bewezen technieken én door ervaren marketeers.

Lees hier meer over de mogelijkheden die SharkMedia u kan beiden wat betreft sales support.

Sales support, hoe en wat?

We hebben gemerkt dat er veel inkomsten worden misgelopen door niet goed uitgedachte contacten met klanten, dus breiden we onze dienstverlening uit. SharkMedia zorgt ervoor dat alle mogelijke kansen worden benut, voor én nadat het eerste contact met de klant is gelegd. Twee soorten opleidingen worden onderscheiden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons gerust wat wij kunnen doen voor uw bedrijf, zo kunnen we onze opleidingen exact afstemmen op uw specifieke eisen. De cursussen worden gegeven door ervaren verkopers met bewezen technieken. Het verkoopproces houdt uiteraard niet op na de leadgeneratie, daarom helpt SharkMedia u graag verder met sales support.

 

Sales support

Sales support bij het eerste contact

Hoe spreek ik mijn klanten aan? De eerste ontmoeting met een klant is levensbelangrijk. “You never get a second chance at a first impression” en daar geloven wij bij SharkMedia dan ook volledig in. Wat is essentiële informatie die ik al verzameld moet hebben? Hoe laat u het gesprek gaan van interesse naar aankoop? Hoe merkt u of een klant daadwerkelijk geïnteresseerd is om uw product of diensten aan te schaffen? Hoe identificeert u net die aspecten die u boven uw concurrentie zet én hoe zet u deze in de verf?

Sales support

De kracht van goede follow-up

Wat is de ideale manier om aan follow-up te doen? Dit is een zeer onderschatte vraag, want dit is waar de meeste inkomsten worden misgelopen. Hoe legt uw bedrijf een overzichtelijk klantenbestand aan waar elk contactmoment in wordt vastgelegd? Hoe lang moet u wachten om een klant voor de tweede keer te benaderen en welke informatie zal deze dan het meest relevant vinden? Sommige klanten zijn simpelweg minder snel overtuigd, maar dit betekent niet dat ze geen potentiële kopers zijn. Een sterke en goed uitgevoerde follow-up kan wonderen verrichten voor uw bedrijf. De sales support van SharkMedia gaat hier diep op in en voorziet u en uw verkopers van gedetailleerd advies.

Neem contact op met ons!

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over sales support. Daarbovenop bieden wij ook andere diensten, zoals het bouwen van een website en leadgeneratie.

Een goed getrainde salesafdeling doet wonderen voor u en uw bedrijf. Technieken veranderen steeds en SharkMedia zorgt ervoor dat uw verkopers zo goed handelen als mogelijk. Onze ervaren marketeers leggen hun bewezen technieken uit op een overzichtelijke en stapsgewijze manier. SharkMedia is er op gericht om zoveel mogelijk zorgen weg te nemen bij onze klanten, zodat zij zich kunnen focussen op hun prioriteiten. Lees meer over wie we zijn en blijf op de hoogte van de nieuwste trends in online marketing via onze blog.