Website maken

Bij SharkMedia kunnen we een kwalitatieve website maken die voldoet aan alle praktische en esthetische eisen.

Onze ervaring helpt uw bedrijf in contact te komen met uw klanten, op een eenvoudige manier.

Onze vier pijlers

Een website die aan alle voorwaarden voldoet creëren wij op basis van vier principes. 

Hieronder leest u op welke vlakken SharkMedia een goed gebouwde site aanlevert en welke voordelen dit voor u heeft.

 

Bij SharkMedia geloven we in de kracht van een goede website en de positieve gevolgen die dit kan hebben voor uw bedrijf. We horen graag hoe we u kunnen bijstaan om te groeien en verder te evolueren in deze continu veranderende online omgeving.

Website maken

Mooi en simpel design

Een website moet er nu eenmaal goed uitzien, dit komt op twee manieren tot uiting. Ten eerste moet deze niet onnodig ingewikkeld zijn. Door het zo overzichtelijk mogelijk te houden vinden bezoekers snel wat ze zoeken, wat een grotere tevredenheid tot gevolg heeft. Ten tweede zorgen we voor een goed uiterlijk van uw site, zo zal het aangenamer zijn voor mogelijke klanten om te surfen en heeft de website een aangenaam design. Als u efficiënt en kwalitatief werkt, moet uw website dit ook uitstralen naar de klanten toe.

Alle essentiële zaken die uw website vast en zeker moet bevatten leest u hier.

De kracht van Search Engine Optimization kan niet onderschat worden als deel van een goed functionerende website. Het is een principe waar enorm veel verschil kan worden gemaakt ten opzichte van concurrentie. SharkMedia zorgt voor relevante content die interessant is voor potentiële klanten, waardoor u hoger in resultaten van zoekmachines terechtkomt, wat een hoger aantal bezoekers als gevolg heeft. Deze SEO gebeurt op basis van ervaring in verschillende sectoren en een grondige kennis van uw markt. Een website maken kan niet zonder SEO en inbound marketing in gedachten.

Website maken

Met SEO in gedachten

Website maken

Optimaal functioneren op technisch vlak


Aan een website maken die niet functioneert zoals gewenst heeft niemand voordeel. SharkMedia verzorgt zowel de front- als backend waardoor er geen fouten insluipen en de website naar behoren werkt. Dit heeft als gevolg dat alle pagina’s snel laden en het gebruiksgemak hoog wordt gehouden.

In combinatie met het doordachte design en relevante inhoud zorgt dit voor een tevredenheid bij alle gebruikers. We zijn zeer responsief als er ergens problemen opduiken en vermijden deze proactief door uw website vakkundig te maken.

We gebruiken verschillende programma’s en tools om de activiteit op uw website te monitoren. Hoe bezoekers op uw site terechtkomen, hoeveel tijd ze op welke pagina spenderen en op welk toestel ze surfen zijn maar enkele van de zaken die gemeten worden. 

Op basis van deze analyses kunnen veranderingen snel worden toegepast om uw website te optimaliseren én kunnen er interessante inzichten worden verzameld voor marketingdoeleinden.

Website maken

Meet- en Tracktools

Neem contact op met ons!

Bij SharkMedia geloven we in de kracht van een goede website en de positieve gevolgen die dit kan hebben voor uw bedrijf. We horen graag hoe we u kunnen bijstaan om te groeien en verder te evolueren in deze continu veranderende, online omgeving.

Zeker in combinatie met leadgeneratie kan een sterke website wonderen verrichten voor de instroom van nieuwe klanten. Bij SharkMedia staat er een team van ervaren marketeers en copywriters klaar om al het nodige volledig te verzorgen. Wij nemen graag zoveel mogelijk zorgen weg bij onze klanten, zodat zij zich kunnen focussen op hun prioriteiten. Lees meer over wie we zijn en blijf op de hoogte van de nieuwste trends in online marketing via onze blog.