Leadgeneration

Kwalitatieve leads voor hogere conversies en verkoopresultaten.

Genereer geïnteresseerde prospects en verhoog uw verkoop met onze doelgerichte strategieën

Het hebben van een eigen leadgeneratiesysteem is essentieel voor het opbouwen en onderhouden van een gezonde pijplijn van potentiële klanten. Door een gerichte en systematische aanpak te hanteren, kunnen bedrijven waardevolle leads genereren die passen bij hun doelgroep. Dit betekent dat er minder tijd en middelen worden verspild aan leads die niet relevant zijn, waardoor de kans op hogere conversieratio’s toeneemt.

Bovendien stelt het hebben van een eigen leadgeneratiesysteem bedrijven in staat om hun eigen gegevens te beheren en te gebruiken, in plaats van afhankelijk te zijn van derden. Hierdoor kunnen ze beter inspelen op de specifieke behoeften van hun klanten en zich onderscheiden van de concurrentie. Door hun eigen leads te genereren en te beheren, hebben bedrijven de volledige controle over hun salesproces en kunnen ze betere resultaten behalen op de lange termijn.

Our approach

Understand. Implement. Optimize.

Verhoog de omzet door het aantrekken van geïnteresseerde potentiële klanten via gerichte marketing.

Begrijp je doelgroep

Creëer buyer persona's en onderzoek welke social media-platforms en zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om te communiceren en te zoeken naar oplossingen.

Gebruik relevante content

Maak content die jouw doelgroep aanspreekt en waarde biedt, zoals whitepapers, video's, e-books en webinars. Promoot deze content via social media en Google Ads om leads te genereren.

Meet en optimaliseer

Optimaliseer je campagnes voortdurend op basis van de verzamelde gegevens en meet je resultaten om de effectiviteit te bepalen. Test verschillende elementen zoals advertentieteksten, doelgroepen en biedingen om je conversieratio te verhogen.

Ik werk al enkele jaren met SharkMedia en ben heel tevreden met de kwaliteit van hun werk. Ik merk de verbetering van mijn website, visibiliteit op Google, zij zijn proactief en heel transparent over hun werk. Een echt aanrader!
Arnaud - Playlife - SharkMedia online marketing bureau
Arnaud - playlife
4.5/5